Allvarliga farhågor om e-cigarett

Användare av en e-cigarett som den se här, Klicka här, Läs här, Vape är främst vuxna som röker, har rökt och / eller vill sluta och ungdomar. Det finns allt fler bevis för att användningen av en e-cigarett för ungdomar är en språngbräda till röktobak cigaretter. Tre av fyra vuxna kombinerar e-cigarettanvändning med röktobak cigaretter. Detta är ännu mer skadligt än användningen av enbart tobaks cigaretter.

Varje år dör cirka 20 000 människor av att röka. Och varje vecka blir hundratals barn beroende. Därför arbetar vi tillsammans för en rökfri Generation. Barn måste skyddas mot produkter som är mycket hälsofarliga och också mycket beroendeframkallande. E-cigaretter som här, eller alternativa former av rökning, är inte lämpliga för en rökfri Generation.
Reglera e-cigarett på samma sätt som tobak cigaretter

Därför uppmanar vi myndigheterna att vidta åtgärder så snart som möjligt för att reglera e-cigaretter på samma sätt som tobaks cigaretter. Konkret kräver detta ett förbud mot smaker som är attraktiva för Ungdomar, höjda priser och införande av neutrala förpackningar.

Vi vill ha en värld där inget barn börjar röka (e -) och ingen lider av konsekvenserna.