Lustgas vid förlossning-fungerar det? Erfarenheter av mor-av-tre

Lämpligheten av Lustgas för en födselkvinna bestäms vanligtvis genom testning, säger Mervi Väisänen-Tommiska, Chief Medical Officer på HUS women ‘ s Clinic.

  • En obstetrikare, vanligtvis en barnmorska, kommer att bedöma smärtan med obstetrikern. Lustgas är ofta ett bra ställe att börja, eftersom det har de minst negativa effekterna av smärtlindring och dessa är också kortlivade och övergående.

Andra älskar den smärtstillande effekten av första gången sug, men för vissa födslar har lustgasen tyckts bara orsaka illamående och förvirring.

Källor: https://Lustgasakuten.sehttps://billigastlustgas.se/https://billiglustgas.se/https://lustgastub.se/https://lustgasbilligt.se/https://lustgasbutiken.se/ samt https://lustgasexpressleverans.se/http://lustgastuber.se/https://lustgashemleverans.se/https://lustgasstockholm.se/https://lustgaspatroner.nu/.

  • Lustgas kan orsaka illamående, särskilt när det också tas mellan sammandragningar. Det kan också ändra dina egna uppfattningar, vilket innebär att ditt eget tal till exempel kan låta konstigt. Det här är inte något att vara orolig för, för om det gör det, kommer du snabbt att passera.

Ibland skrattar lustgasen förgäves, och avsky är faktiskt på grund av förlossning.

  • Ofta livmodersammandragningar, eller förlossning själv, orsaka illamående, och att ta Lustgas har sammanfallit med ett sådant ögonblick i tid. I det här fallet kan kvinnan som föder tro att Lustgasen orsakade kräkningsreflexen, även om det bara var förlossning.